MedCluj - Sănătatea Clujenilor este prioritatea noastră.

    Am înființat această asociatie, având ca unic obiectiv acordarea sprijinului medical la domiciliul pacientilor din Cluj-Napoca. De ce la domiciliu? Există un vast număr de pacienți care nu se pot mobiliza spre spitalele clujene, pacienți care preferă să evite infecțiile nosocomiale (preluate din spitale), sau pacienți care pur și simplu doresc sa fie tratați acasă.

Dorim ca împreună cu cadrele medicale implicate, să excelăm in profesionalism și calitatea serviciilor, să respectăm normele de asepsie și să contribuim la starea generală a pacienților.

MedCluj vă stă la dispoziție 12/24 h zilnic și din cauza faptului că sănătatea primează, suntem focusați asupra îngrijirii pacientului, punând la dispoziția acestuia, de asemenea, cele mai bune prețuri !!

Dispunem de o gamă variată de profesioniști (medic, kinetoterapeut, psiholog, nutriționist, asistenți medicali) specializați pe diferite domenii, care va ofera consultatii medicale, servicii si tratamente la domiciliul dumneavoastra.

Chiar dacă nu dorim să fim afectați de boală, uneori nu ne putem feri de aceasta și de consecințele ei – astfel încât, pentru aceste situații vă stăm cu drag la dispoziție.

“Medicina este știința și conștiința încălzite de iubire față de oameni ...” - Iuliu Hațieganu

SPECIALISTII NOSTRI

Dochita Floricica Onoe

Medicina interna, medic primar

Jamil Serhal

Chirurgie generala, medic specialist

Horatiu Rus

Asistent Medical Licentiat

Datorita bagajului de cunostinte dobandit in urma absolvirii Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” imbinate cu experienta acumulata lucrand indeaproape cu cei in suferinta, dorinta mea este de a aduce alinare si vindecarea celor aflati in nevoie.

Cristina Prunean

Kinetoterapeut si terapeut Bowen

Miscarea e viata. Preventia e mai buna decat orice tratament. Dar cum de cele mai multe ori uitam sa avem grija de noi, kinetoterapia este cea care ne vine in ajutor.

Alexandra Voroneanu

Inginer in industria alimentara cu specializare in nutritie

Alege un stil de viata sanatos! Invata cum sa slabesti, sa te mentii si ce dieta sa aplici in functie de patologie, toate intr-un mod sanatos!

Bogdan Prejban

Psiholog - psihoterapeut

Problemele umane sunt complexe, ele pot bloca perspectiva și creativitatea în găsirea răspunsurilor potrivite. Psihoterapia și consilierea sunt demersuri de reinterpretare și focalizare asupra soluțiilor interioare și exterioare, ajutând persoana să facă față și să iasă din blocaj.

Tiron Gianina

Asistent Medical

Iascau Paul

Asistent medical

Irina Szep

Asistent medical

Tabita Paul

Kinetoterapeut

Roxana Suciu

Kinetoterapeut

Manzat Iulia

Maseur