DEPARTAMENTUL ASISTENTA MEDICALA LA DOMICILIU

Servicii si preturi

# Nume serviciu medical Pret
1 Injecții intravenoase 50 Ron
2 Injecții subcutanate și intramusculare 50 Ron
3 Perfuzie 85 Ron
4 Recoltare sânge pentru analize 80 Ron
5 Îngrijirea plăgilor / escarelor / fistulelor 50-70 Ron
6 Îngrijirea stomelor / fistulelor 60 Ron
7 Recoltare exudat faringian 35 Ron
8 Măsurare tensiune arterială / glicemie / temperatură 35 Ron
9 Montare / Schimbare sondă vezicală la domiciliu 90 Ron
10 Clismă 90 Ron

Echipa DEPARTAMENTULui ASISTENTA MEDICALA LA DOMICILIUAsistent MedCluj

Rus Horatiu Bogdan

Fondator MedCluj


Asistent medical licentiat RUS HORATIU BOGDAN ofer tratamente medicale la domiciliu precum tratamente perfuzabile, injectii, pansarea plagilor etc.

Datorita bagajului de cunostinte dobandit in urma absolvirii Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” imbinate cu experienta acumulata lucrand indeaproape cu cei in suferinta, dorinta mea este de a aduce alinare si vindecarea celor aflati in nevoie.

Cateva din lucrurile care ma recomanda sunt urmatoarele:

  • In primul rand am capacitatea practica de a exercita variate servicii medicale, abilitati dobandite in timp, pe parcursul angajarii mele la Clinica de Oncologie privata, Medisprof, in timpul lucrarilor practice desfasurate la diferitele spitale din Cluj-Napoca, in perioada de voluntariat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj-Napoca; de asemenea pana in prezent in cursul angajarii mele la Spitalul Judetean de Urgenta si in urma prestarii serviciilor medicale la domiciliu de cativa ani.
  • Dovedesc profesionalism in exercitarea tratamentelor medicale amintite anterior in tabel
  • De asemenea pot spune, din marturiile pacientilor, ca sunt o persoana care isi indrageste munca si o face cu satisfactie, devotament si eficacitate

  Asistent MedCluj

Tiron Ioana Gianina

Asistent medical generalist


Tiron Ioana Gianina, asistent medical generalist,am placerea si dorinta de a ajuta bolnavii oferind tratamente la domiciliu precum: injectii intravenoase, intramusculare, subcutanate,perfuzabile, pansamente ale plagilor, sondaje vezicale. In primul rand am capacitatea de a exercita variate servicii medicale la domiciliu, prin experienta mea de la absolvirea scolii practicand voluntariat la " Centrul de Permanenta", in timpul lucrarilor practice la " Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj"si diferite spitale,de asemenea pana in prezent la" Spitalul Clinic Judetean Cluj".
Asistenta medicala la domiciliu este o ramura neglijata uneori, a medicinii, dar esentiala, avand ca scop tratarea pacientilor nedeplasabili, a varstnicilor sau a celor care doresc sa evite infectiile nosocomiale si doresc sa fie ajutati acasa. Sunt o persoana care isi indrageste nespus munca, dovedesc profesionalism si sunt fericita cand "pacientul meu " este multumit la randul sau.

  Asistent MedCluj

Iascau Paul

Asistent medical generalist


Asistent medical generalist IASCAU DAN PAUL, ofer servicii medicale la domiciliu precum tratamente perfuzabile, injectii, pansarea si ingrijirea plagilor etc.
Am dobandit cunostinte medicale vaste prin absolvirea Scolii postliceale sanitare "Emanuel" si experienta in diferite tehnici medicale datorita confruntarii cu o diversitate mare de cazuri, in timpul stagiilor practice in diferite spitale din Cluj-Napoca, iar mai apoi lucrand in Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor, in Centrul Medical Marasti, iar in prezent oferind servicii de asistenta medicala in Centrul de Permanenta, Primiri Urgente Cluj – Napoca; Sunt o persoana empatica, altruista si ofer seriozitate in serviciile medicale depuse; de asemenea cred ca persoanele care au nevoie de tratamente la domiciliu (injectii la domiciliu, perfuzii la domiciliu, pansamente la domiciliu, etc.) merita si ei o sansa spre vindecare.
Totodata doresc sa pot ajuta cat mai multi pacienti in nevoie sa isi recapete sanatatea si independenta.