DEPARTAMENTUL CONSULTATII MEDICALE LA DOMICILIU

Servicii si preturi

Ce presupune un consult la domiciliu? Consultul medical la domiciliu: anamneza, examen clinic complet, masurarea tensiunii arteriale, recomandari de tratament (reteta medicala)... In ceea ce priveste pacientul chirurgical, medicul poate extrage fire de sutura, pansamente etc. Este important sa stiti ca tratamente complicate nu pot fi efectuate fara efectuarea unei consultatii medicale la domiciliu, respectiv recomandari medicale. Este foarte important sa stiti ca in momentul in care se deplaseaza un medic la domiciliu , el are in vedere cateva aspecte in ceea ce priveste bolnavul: starea generala, varsta, conditiile de viata si bineinteles comorbiditatile.

# Nume serviciu medical Pret
1 Consultatia medicala 450 Ron
3 Tratare plagi chirurgicale 50-150 Ron

Echipa DEPARTAMENTULui Consultatii medicale LA DOMICILIUDoctor MedCluj

Dr. Dochita Onoe

Medic primar Medicina Interna


Dr. Dochita Onoe - medic primar Medicina Interna ; Competenta ecografie generala – absolventa UMF Iuliu Hatieganu Cluj 1993 ; Participa la numeroase congrese nationale si internationale; speaker la evenimente medicale. Are vasta experienta cu pacienti neurologici si psihiatrici. A urmat in anul 2008 stagii pregatitoare in Germania. Din anul 2001 lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta – Clinica de Neurologie si Psihiatrie. Este parte a echipei de consultatii medicale la domiciliu Cluj. Ramura de Medicina Interna se confrunta in practica cu simptome si boli din toate ramurile medicinii de la cardiologie la gastroenterologie, neurologie, dermatologie, infectioase si reumatologie. Medicul la domiciliu, respectiv consultul la domiciliu vizeaza: starea generala a pacientului, anamneza, examenul clinic complet, masurarea tensiunii arteriale, recomandari de tratament (reteta medicala).

  Doctor MedCluj

Dr. Jamil Serhal

Medic specialist – Chirurgie generala
Dr. Jamil Serhal – Medic specialist – Chirurgie generala - In anul 2011 a absolvit la UMF Iuliu Hatieganu si a obtinut specializarea la Spitalul Clinic Judetean – Clinica Medicala III . In momentul prezent lucreaza la Policlinica Interservisan. Este dedicat meseriei trup si suflet si parte a echipei MedCluj de consultatii medicale la domiciliu Cluj. Doreste sa se implice in ajutorarea celor in nevoie mai mult si sa isi aduca aportul ca medic la domiciliul pacientilor. Dr. Serhal vede necesitatea oamenilor nedeplasabili de a fi ajutorati, mai ales pacientii chirurgicali si poate sa isi aduca contributia majora in tratarea escarelor de decubit, plagilor purulente, necrozate, ulcerelor varicoase, etc. ; de asemenea si in consultul medical la domiciliu.*Toate consultatiile medicale la domiciliu se fac pe baza de programare la nr de telefon : 0753470792