DEPARTAMENTUL KINETOTERAPIE LA DOMICILIU

Servicii si preturi

# Nume serviciu medical Pret
1 1 sedinta kinetoterapie 130 Ron
2 10 sedinte kinetoterapie 1200 Ron
3 20 sedinte kinetoterapie 1800 Ron
4 Masaj de relaxare 90 Ron
5 Masaj terapeutic 90 Ron
6 Reflexoterapie 100 Ron
7 Masaj limfatic 100 Ron
8 Masaj anticelulitic 90 Ron
9 1 sedinta terapie Bowen 80 Ron
10 5 sedinte terapie Bowen 350 Ron
11 Terapie Ergon prin stretching și masaj 150 Ron

Echipa DEPARTAMENTULui KINETOTERAPIE LA DOMICILIUKinetoterapeut MedCluj

Kinetoterapeut Prunean Cristiana

Kinetoterapeut la domiciliu
Cristiana Prunean - kinetoterapeut (licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala) si terapeut Bowen (licentiat al academiei Bowen din Australia).

Miscarea e viata. Preventia e mai buna decat orice tratament. Dar cum de cele mai multe ori uitam sa avem grija de noi, kinetoterapia este cea care ne vine in ajutor. Ne învață, ne educa, ne ajuta sa întelegem cum funcționeaza corpul nostru si cum putem sa il ascultam, iar mai apoi sa tratam acele afectiuni care ne răpesc independența.

Sunt uimita de capacitatea organismului de a face fata atator situatii stresante. Dar fuga de durere nu este prima optiune, caci ea ne arata o cauza pe care, daca o gasim, putem trata problema in ansamblul ei, asta insemnand deci, ca durerea este unul din efectele care ne ajuta sa gasim problema.  Kinetoterapeut MedCluj

Roxana Suciu

Kinetoterapeut la domiciliu


Kinetoterapeut la domiciliu:
Roxana Suciu - Kinetoterapeut (licențiat în Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală în cadrul Facultății de Bioinginerie medicală UMF) și Tehnician maseur (Certificat de absolvire, programul de iniţiere Technician Maseur, Centrul de calificare adulţi.) Sunt o persoană dinamică, punctuală și organizată, plină de viață și pasionată de ceea ce fac ca kinetoterapeut. Kinetoterapia la domiciliu are vaste indicații; se poate folosi atât pentru recuperarea unor afecțiuni cât și pentru prevenirea acestora. A face kinetoterapie la domiciliu, aduce numeroase beneficii in situații și nevoi speciale, de aceea vă stau la dispoziție cu o gamă largă de exerciții, programe și planuri de recuperare la domiciliu.

  Kinetoterapeut MedCluj

Tabita Paul

Kinetoterapeut la domiciliu


Kinetoterapeut la domiciliu:
PAUL TABITA–DIANA: licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala/masterand in kinetoterapia afectiunilor aparatului locomotor. Modul pedagogic nivel I, precum si voluntariate in activitati cu copiii cu sindrom Down, respectiv cu copiii cu deficiente de vedere.
A face kinetoterapie la domiciliu nu este o noua aparitie, dar ofera o sansa in plus pacientului nedeplasabil.
„ Vointa e ca un muschi, cu cat o antrenam mai des cu atat devine mai puternica”. Haide sa ne antrenam vointa pentru a deveni mai puternici cu fiecare zi; vointa de a face miscare, de a fi mai buni cu noi insine, de a ne sustine si ajuta corpul sa se dezvolte armonios. Cand toate acestea nu sunt suficiente, kinetoterapia este cea care vine in ajutor cu tratamente si protocoale bine individualizate, lucrul care face diferenta dintre amator si specialist. Kinetoterapia la domiciliu este o sansa si o oportunitate mai ales pentru cei imobilizati la pat, pentru persoanele varstnice sau pentru persoanele care pur si simplu doresc sa fie tratate acasa, in confortul propriu.
Corpul nostru poate face orice atata timp cat exista vointa, mintea este cea care trebuie convinsa!